מתכון לאנטיפסטי קל וטעים
מרכיבים:
ברוקולי
כרובית
חציל
בטטה
זוקיני
פלפל צהוב
פלפל אדום
פלפל ירוק
לרוטב:
3 כפות עלי טימין טרי
4 כפות חומץ בלסמי משובח (כחצי כוס)
3 כפות שמן זית
2-3 גבעולי רוזמרין
4 שיני שום מעוכות
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
לחתוך את הירקות לפרוסות בעובי בינוני
לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים
למעוך את השום קלות עם סכין
לערבב היטב את הרוטב עם התבלינים והירקות
לכסות ולאפות בחום של 250 מעלות כ 60 -40 דקות עד ריכוך
טיפ שלי:
אפשר ב 10 הדקות האחרונות לצלות ללא כיסוי אך להזהר שלא ישרף
בתיאבון!
Hozzászólások