אם אתם מחפשים מתכון למרק נהדר מלא בטעמים ומועשר בחלבון ואתם פחות מתחברים לעוף מכובס- המתכון הזה הוא בשבילכם!
מרכיבים:
1 ראש כרובית בינוני
חתיכת דלעת
2 זוקיני
6 פטריות שמפיניון
1 ראש סלרי קטן
1 ראש פטרוזליה קטן
2 שיני שום
חופן פטרוזליה\ כוסברה
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
למי שאוהב אפשר להוסיף חוואיג' למרק או כורכום
2 ליטר מים רותחים
לטופו-
1 חבילת טופו קשה
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל לפי הטעם
הכנה:
נקלוף ונחתוך את ראשי הסלרי והפטרוזליה
נחמם בסיר שמן זית
נתחיל בטיגון של הסלרי והפטרוזליה 3-4 דקות
נחתוך את הדלעת, הזוקיני, הפטריות והשום הקלוף בשלמותו (אפשר למעוך אותו קצת להוצאת הטעמים)
נוסיף לסיר ונמשיך להשחים קלות את הירקות
נחתוך את הכרובית לפרחים ונוסיף לסיר
נמלא במים רותחים עד לכיסוי ונבשל כ 20-30 דקות עד שהכרובית מתרככת
נוסיף מלח, פלפל ואת הירק הקצוץ
למי שרוצה להוסיף חוואג' למרק או כורכום אני ממליצה לשלבם בשלב טיגון הירקות
לטופו-
במחבת נחמם שמן זית
נספוג את הנוזלים של הטופו במגבת נייר ונחתוך לקוביות
נטגן את הטופו עם מלח ופלפל עד השחמה מכל הצדדים
ונוסיף למרק
בתיאבון!
לפרטים נוספים על קורס בישול דיגיטלי לסוכרת - לחצו כאן
❤️
בתיה
Comments