עכשיו זה הזמן להכין גוואקמולי
מרכיבים:
אבוקדו בשל שלם
1 עגבניה
½ בצל (לבן או סגול לתוספת צבע)
1 לימון
פלפל צ'ילי טרי לפי הטעם
1 שן שום קטנה כתושה
1 כפית שמן זית
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל, הצ'ילי והעגבניה לקוביות
לקלוף את האבוקודו ולחתוך לקוביות קטנות
לערבב את הירקות יחד
לתבל בשום כתוש, לימון סחוט, מלח פלפל
להוסיף כפית שמן זית
לערבב היטב
ניתן להכניס את כל המרכיבים למערבל מזון לקבלת משחה חלקה
בתיאבון
Comments