סלט המאה קינואה עשירה בחלבון ומשביעה
מרכיבים:
1 שקית עלי בייבי
1 כוס קינואה
1 חבילת גבינת עיזים 9% צוריאל
3 סלקים מבושלים (או בוואקום)
50 גרם צנוברים
לרוטב:
(להשתמש רק בחצי מכמות הרוטב בהתחלה ולהוסיף לפי הצורך)
3 כפות רכז רימונים
6 כפות שמן זית
2 שקיות תחליף סוכר
1 שן שום כתושה
מלח ים אטלנטי גס
הכנה:
לבשל את הקינואה כ20 דקות במים
לקרר לטמפרטורת החדר
לחתוך את הסלק ואת הגבינה לפרוסות
לקלות מעט את הצנוברים על מחבת
לערבב בקערה גדולה את הקינואה עם הסלק, הגבינות, והצנוברים
להוסיף את עלי הבייבי - לערבב היטב את מרכיבי הרוטב יחד (עדיף בצנצנת סגורה)
להוסיף את הרוטב ואת המלח לסלט לערבב היטב.
טיפ:
סלק מכיל כ 8 גרם פחמימה ל 100 גרם והוא דל יותר בפחמימה בהשוואה לבטטה המכילה 15 גרם פחמימה ל 100 גרם
בתיאבון
Comments