דל בפחמימות ועשיר בטעמים
מרכיבים:
10 עלי חסה בינוניים
10 עגבניות שרי
ניתן להוסיף חזה עוף, סלמון, ביצה קשה או טופו צלוי
לרוטב:
1 כף מיונז לייט
5 פילטים של אנשובי חתוכים
1 שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
2 כפות פרמג׳ן מגורד
פלפל שחור
הכנה:
בקערה קטנה:
לערבב את המיונז, מיץ הלימון, המלח, הפלפל, השום הכתוש והאנשובי יחד
לשטוף ולייבש היטב את עלי החסה
לחתוך את עגבניות השרי לחצאים
במידה ורוצים להוסיף מרכיב חלבוני נטגן אותו במחבת או נאפה בתנור עם מעט מלח ופלפל למידת העשייה הרצויה
ונחתוך לרצועות
לחתוך את החסות עם הידיים לחתיכות גדולות ולהעביר לקערה גדולה
להוסיף את עגבניות השרי
להוסיף את העוף\הסלמון\הטופו\הביצה
למזוג את הרוטב ולערבב היטב לציפוי של כל העלים
לגרד מעט פרמג׳ן מעל
בתיאבון
Comments