מה שכולם אוהבים - ליד הקפה או ככה סתאם לנשנוש מתוק שמותר.
מרכיבים:
200 גרם טחינה גולמית
200 גרם סילאן
250 גרם קוואקר
100 גרם חמוציות מיובשות
10 תמרים מיובשים (עדיף מסוג מג'הול)
100 גרם אגוזי מלך קלופים
הכנה:
לחמם תנור על חום של 170 מעלות
לערבב יחד את הטחינה והסילאן
לקצוץ מעט את אגוזי המלך והתמרים
להוסיף את הקואקר, החמוציות, האגוזים והתמרים לבלילה
לערבב היטב (אפשר עם הידיים)
להרטיב מעט את הידיים במים ולהכין עוגיות פחוסות
להניח על נייר אפייה ולאפות במשך 20 דקות.
Comments